Natuur-klaaskramer

Informatie leren voor je moestuin.

Zaaiagena hans van eekelen. Top boek voor je moestuin !
Zaaiagena hans van eekelen.

Het moestuin seizoen 2023 is wel een beetje voorbij mede moestuineigenaren, de knoflook heb ik nog wel even geplant volgens de vuistregel 10-10-10. Dit betekent dat je knoflook het best kunt poten in de maand oktober, (maand 10) op een diepte van maximum 10 cm en met een onderlinge afstand van minimaal 10 cm. (Thanks! Tuinadvies)

Ondanks winter is de hobby nooit voorbij, waarbij er bijna niks groeit in de winter. In de winter als je weinig kan doen op je tuin vindt ik het leuk om veel YouTube content over moestuinen te kijken, om van te leren zodat je in de lente echt mega veel kennis bezit en ideeën hebt.

Voortuin & achtertuin in een rijtjeswoning in Urk.

Iedereen zou een klein moestuintje kunnen hebben in Urk. Als je grond een beetje goed is kun je al snel Tomaten groeien in je Voortuin / Achtertuin (niet in de schaduw) of Aardbeien.

YouTube tips voor je moestuin.

Hier weer een lijstje wat ik volg met het onderwerp “Moestuinieren”, zelf groentes verbouwen. En wat misschien leuk is voor mensen met dezelfde interesses. Nederlandse, Belgische, Engelstalige kanalen. Her 86m2 focust wat meer op dat je rust in je hoofd krijgt, waardoor je meer in je hart leeft, daarom heeft ze ook een moestuin. Een zeer warm kanaal waar je kalm van wordt.

Misschien ziet u klaas kramer in de toekomst zoo ook nog wel op YouTube, Ik wil eerst nog wat beter worden voor ik de expert ga uithangen – Dit is Bre Ellis. (Engels)