Klaas kramer: Wie ben ik ? / Who am i ?

Klaas kramer geboren in Urk op 02-01-1985. Wie ben ik ? Tja zoveel, Ik zie mezelf als veelzijdig op de gebieden waar ik kennis van heb. Ik heb ongeveer vanaf mijn 18e voor het bedrijf ABC Waterwoningen gewerkt als timmerman, vanaf me 18e 2x in de zomer als vakantiewerker. De eerste keer was in 2003 Nu ben ik daar ontslagen omdat er te weinig werk was op 01-07-2023. Dat maakt dat ik ongeveer daar 20 jaar betrokken was. Het werk gaat altijd op en neer bij ABC Waterwoningen en ben al eens vaker er uitgezet omdat er geen werk was, zoo ook een keer 10 jaar geleden. Dat maakt ongeveer dat ik 18 jaar voor abc waterwoningen heb gewerkt.

Ik heb over de jaren ook vele hobby’s gehad, heel lang waren computers bijvoorbeeld mijn hobby en muziek verzamelen. Later kwam daar een Piraten FM zender nog bij om alles te combineren. Waar ik alles bijna zelf deed en leuk vond om te doen, alle techniek van de soundprocessing tot de antenne neerzetten, en dus alle kennis van heb.

Anno 2023

Dat is nu in 2023 10 jaar geleden dat ik dat voor het laatst deed, tegenwoordig denk ik dat radiostraling niet goed is, dus ben ik zelf 180 graden gedraaid. Nu anno 2023 wil ik dingen doen die echt nuttig zijn. Zoo heb ik nu al 2 jaar een moestuin en daarvoor verbouwde ik al 2 jaar groentes in potten op mijn balkon en zoek een groene baan (buiten) of iets in de zorg.

Zoo kan ik dus gerust zeggen dat ik verstand heb van Professionele audio (niet alles wel veel) Of ook wel AV genoemd (Audio/video dus) Maar mijn hard gaat nu uit naar de Natuur waar ik veel verstand van heb, ik wil biologisch groentes verbouwen.

Alexiahof Urk - Burendag 2023
Alexiahof Urk – Burendag 2023