Linkpagina.

Laatste update: 02-10-2023. Wat links die ikzelf interessant vindt. Dus ik klaas kramer uit Urk sta er zelf achter, geen sponsoring of reclame. Gaat eigenlijk vooral over zelfontwikkeling. (de beste versie van jezelf worden) en sinds kort ook wat lokale Urker websites & uit de Noordoostpolder. In kleine bedrijfjes werken vaak mensen met passie voor hun eigen bedrijf. Iemand die bijvoorbeeld 10 bedrijven heeft is zelf amper betrokken bij een bedrijf, dat is vaak een financiële kwestie.

Snel op deze pagina naar:

Interessante websites (diverse).

  • vedaaustin.com The Secret Intelligence of Water.
  • Masaru Emoto. De grondlegger naar diep onderzoek naar water. Vooral dat water geheugen heeft en reageert op muziek en vormt kristallen naar de emotie die je erop afvuurt, je kan er letterlijk tegen praten en het laat onder de microscoop een ander vormpje zien naar de emotie zoals hieronder op de foto, Water leeft !
Bevroren water gefotografeerd onder microscoop.

Onterecht (half) Verbannen YouTube kanalen.

YouTube wilde deze kanalen niet meer, klaas kramer wel, dus moet je ze gewoon via hun eigen site kijken, ik liep er tegen aan dat ze van YouTube verwijdert werden of onder censuur gezet zijn. Kanalen kunnen zonder waarschuwing van de 1 op andere dag verwijdert zijn. Veel youtubers vertrekken daarom naar BitChute of Rumble

russell brand - innocent
Russell brand – innocent

Websites voor spirituele ontwikkeling.

Christina von Dreien

Christina von Dreien praat in haar boeken, lezingen, video’s op YouTube en op haar website christinavondreien.ch over waarom de omstandigheden op Aarde op dit moment zijn zoals ze zijn, en in welke positieve richting de wereld zich kan ontwikkelen. Vrijheid, Waarheid en Liefde zijn de belangrijkste pijlers van haar visie en werk. Christina von Dreien is één van de boegbeelden van de nieuwe spirituele beweging / 5D, en leert mensen hoe ze zichzelf kunnen helen, en daarmee de hele wereld helpen helen. Ik klaas kramer uit urk denk dat we in urk nog veel van Christina kunnen leren. Niedlich.

Gigi young is een erg goede spirituele lerares, bekend van haar YouTube kanaal ze praat ook veel over het werk van Rudolf Steiner wat ik interessant vindt. (antroposofie) Haar lange video’s waarin ze haar kennis deelt bevatten zeer veel informatie.

Gigi young
Gigi young
Giel beelen - Kukuru - De beste
Giel Beelen – Kukuru.

Giel Beelen, met prachtige gesprekken, op YouTube.

Tijn touber

Tijn touber: Mijn passie is je er op alle mogelijke manieren aan te herinneren dat je allang verlicht bent en alles in je hebt om gelukkig, creatief en geïnspireerd te leven. Ik doe dat door vrijwel dagelijks inspiratie films te posten, online meditaties (Stadsverlichting), boeken, songs, concerten, stilte retraites, webinars, online trainingen, lezingen en projecten zoals de Gevonomie en Schoolverlichting.

Ralph smart.
Laura Eisenhower, Dochter van President eisenhower.

Laura Magdelene Eisenhower is a Researcher and Medical and Intuitive Astrologist She is an internationally acclaimed speaker who has presented her work world wide. Laura is the great-granddaughter of President Dwight David Eisenhower and she reveals Exopolitical information about his administration, that has been largely held in secrecy. She is considered by many to be one of North Americas leading researchers and experts on: Health, Exopolitics, Alchemy, Metaphysics, Astrology and Galactic History.

Websites gezondheid gerateerd:

https://albertkramerr.nl/ Leer hoe jij verantwoord kan afvallen, aankomen of je algehele gezondheid kan verbeteren.

Interessante gesprekken.

vibestalk, tim douwsma
vibestalk, tim douwsma.

Sport:

Zwemclub Urk (sinds 1978)

Over ZCU ’78

www.zwemcluburk.nl

Zwemclub Urk is een zwemvereniging gericht op jong en oud. Het is een actieve vereniging die naast sportiviteit ook de vereniging en het samenzijn hoog in het vaandel heeft. De vereniging heeft veel te danken aan de actieve vrijwilligers en de ouders. Samen maken we er iets leuks en iets moois van.

Verdere interesses:

https://Warmonderhof.nl Biodynamische landbouw.

  • IVN Natuureducatie Onze projecten, campagnes en initiatieven om mensen dichter bij de natuur te brengen zijn altijd in ontwikkeling. We staan voor vernieuwing en creativiteit om verschillende doelgroepen te bereiken. Op een manier die het beste bij hen past. Bekijk voor wie we wat doen.
  • Aeres MBO Emmeloord
  • Ares VMBO Emmeloord
AERES-MBO-Emmeloord
AERES-MBO-Emmeloord

Urker websites uit Urk (Noordoostpolder):

Urker cultuur etc..

Leuke kleine bedrijfjes in Urk & Noordoostpolder.

Landwinkel Versluis aan de Urkerweg.

Vakanties:

Simi-Reizen-urk
Simi-Reizen-urk
Spirituele reizen voor ontspanning en inspiratie. Spirituele vakanties voor levensgenieters. Ontspan, geniet en stel je open voor een nieuwe impuls.
Magical Tours – Spirituele reizen – Spirituele vakanties