Linkpagina.

Laatste update: 03-06-2024. Wat links die ikzelf interessant vindt. Dus ik klaas kramer uit Urk sta er zelf achter en maak er zelf ook gebruik van, geen sponsoring of reclame, ik krijg er geen geld voor, Ik geef zelf aan 3 goede doelen, meer als de kosten van klaaskramer.nl. Deze 3: Univibes, Earth Matters, The Secret Universe. Gaat eigenlijk vooral over zelfontwikkeling. (de beste versie van jezelf worden) en sinds kort ook wat lokale Urker websites & uit de Noordoostpolder. In kleine bedrijfjes werken vaak mensen met passie voor hun eigen bedrijf. Iemand die bijvoorbeeld 10 bedrijven heeft is zelf amper betrokken bij een bedrijf, dat is vaak een financiële kwestie. Linken naar websites zorgt er ook voor dat Google die sites wat vlugger boven in de zoekresultaten zet. (SEO)

Snel op deze pagina naar:

Interessante websites (diverse).

  • vedaaustin.com The Secret Intelligence of Water.
  • Masaru Emoto. De grondlegger naar diep onderzoek naar water. Vooral dat water geheugen heeft en reageert op muziek en vormt kristallen naar de emotie die je erop afvuurt, je kan er letterlijk tegen praten en het laat onder de microscoop dan een ander vormpje zien naar de emotie die het ontvangen heeft zoals hieronder op de foto, Water leeft !

Voor een betere uitleg van wat je hierboven ziet is wat ze noemen het woord: Cymatics in het Engels of Cymatica in het Nederlands. Tik het maar eens in op YouTube of bekijk deze video bijvoorbeeld. Zeer interessant voor mij (klaas kramer) in ieder geval.

Onterecht (half) Verbannen YouTube kanalen.

YouTube wilde deze kanalen niet meer, klaas kramer wel, dus moet je ze gewoon via hun eigen site kijken, ik liep er tegen aan dat ze van YouTube verwijdert werden of onder censuur gezet zijn. Kanalen kunnen zonder waarschuwing van de 1 op andere dag verwijdert zijn. Veel youtubers vertrekken daarom naar BitChute of Rumble

russell brand - innocent
Russell brand – innocent

Websites voor spirituele ontwikkeling.

Christina von Dreien

Christina von Dreien praat in haar boeken, lezingen, video’s op YouTube en op haar website christinavondreien.ch over waarom de omstandigheden op Aarde op dit moment zijn zoals ze zijn, en in welke positieve richting de wereld zich kan ontwikkelen. Vrijheid, Waarheid en Liefde zijn de belangrijkste pijlers van haar visie en werk. Christina von Dreien is één van de boegbeelden van de nieuwe spirituele beweging / 5D, en leert mensen hoe ze zichzelf kunnen helen, en daarmee de hele wereld helpen helen. Ik klaas kramer uit urk denk dat we in urk nog veel van Christina kunnen leren. Niedlich.

Tekst ter promotie over gekopieerd van kirtan.nu verspreid het goede bericht !

Gigi young is een erg goede spirituele lerares, bekend van haar YouTube kanaal ze praat ook veel over het werk van Rudolf Steiner wat ik interessant vindt. (antroposofie) Haar lange video’s waarin ze haar kennis deelt bevatten zeer veel informatie.

Gigi young
Gigi young
Giel beelen - Kukuru - De beste
Giel Beelen – Kukuru.

Giel Beelen, met prachtige gesprekken, op YouTube.

Tijn touber

Tijn touber: Mijn passie is je er op alle mogelijke manieren aan te herinneren dat je allang verlicht bent en alles in je hebt om gelukkig, creatief en geïnspireerd te leven. Ik doe dat door vrijwel dagelijks inspiratie films te posten, online meditaties (Stadsverlichting), boeken, songs, concerten, stilte retraites, webinars, online trainingen, lezingen en projecten zoals de Gevonomie en Schoolverlichting.

Ralph smart.
  • www.Binkie.nu voor goede meditaties op YouTube en meer.
  • www.Betekenisvol Leven.eu Een leven creëren waarvan je gaat stralen. Loop je ergens tegenaan? Een moeilijke situatie in je leven die vraagt om een nieuw perspectief of een stuk persoonlijke ontwikkeling?
  • www.Ethiek Revolutie.nl Stichting Ethiek Revolutie samen op inspirerende wijze naar een mooiere wereld.
  • Dileila Theunisz – Op mijn website vind je alles over blijde en interessante onderwerpen, rijke kennis, liefde, gezondheid, succes, cursussen, consulten en Prachtige kleding.
  • https://wakeup-world.com Zeer actieve spirituele site met elke dag tips om je leven te verbeteren.
Divine Cosmos - David Wilcock
Divine Cosmos – David Wilcock
spirit science
spirit science
Laura Eisenhower, Dochter van President eisenhower.

Laura Magdelene Eisenhower is a Researcher and Medical and Intuitive Astrologist She is an internationally acclaimed speaker who has presented her work world wide. Laura is the great-granddaughter of President Dwight David Eisenhower and she reveals Exopolitical information about his administration, that has been largely held in secrecy. She is considered by many to be one of North Americas leading researchers and experts on: Health, Exopolitics, Alchemy, Metaphysics, Astrology and Galactic History.

Websites gezondheid gerateerd:

  • https://albertkramerr.nl/ Leer hoe jij verantwoord kan afvallen, aankomen of je algehele gezondheid kan verbeteren. Broertje Albert kramer.
https://albertkramerr.nl/
albertkramerr.nl
Markus rothkranz - The Healthy Life
Markus rothkranz – The Healthy Life

Interessante gesprekken.

vibestalk, tim douwsma
vibestalk, tim douwsma.

Sport:

Zwemclub Urk (sinds 1978)

Over ZCU ’78

www.zwemcluburk.nl

Zwemclub Urk is een zwemvereniging gericht op jong en oud. Het is een actieve vereniging die naast sportiviteit ook de vereniging en het samenzijn hoog in het vaandel heeft. De vereniging heeft veel te danken aan de actieve vrijwilligers en de ouders. Samen maken we er iets leuks en iets moois van.

Verdere interesses:

https://Warmonderhof.nl Biodynamische landbouw.

AERES-MBO-Emmeloord
AERES-MBO-Emmeloord. Urk mist educatie in groen.

Urker websites uit Urk (Noordoostpolder):

Urker cultuur etc..

Leuke kleine bedrijfjes in Urk & Noordoostpolder.

Landwinkel Versluis aan de Urkerweg.

Vakanties:

  • https://www.simi-reizen.nl/ Jongerenreizen en groepsreizen voor jongeren. Sluit je aan bij single groepsreizen. Leuke reizen die ik klaas kramer 5 jaar lang gedaan heb. Ik raad deze organisatie aan alle jeugd in Urk aan. Ook met groepen moas kun je mee, of alleen.
Simi-Reizen-urk
Simi-Reizen-urk
Spirituele reizen voor ontspanning en inspiratie. Spirituele vakanties voor levensgenieters. Ontspan, geniet en stel je open voor een nieuwe impuls.
Magical Tours – Spirituele reizen – Spirituele vakanties

Liefdadigheid / Goede doelen.

John St Julien Baba Wanyama is een zeer wijs persoon die een verzorging tehuis is begonnen in Tanzania. Maar deelt ook diepe spirituele kennis. En de waarheid over de wereld. Op YouTube

John St Julien Baba Wanyama
John St Julien Baba Wanyama

Gerelateerd aan moestuinieren