Boekentips

Boekentips van klaas kramer (urk). Deze boeken en meer heb ik in de boekenkast staan. Ik lees vooral boeken waar ik wat aan heb of wat van leer, nooit fictie.

Boek Anastasia Deel 1
Boek Anastasia. Deel 1 van de 10. Elk boek is een compleet verhaal.

Achterkant boek

Geschikte leeftijd ? vanaf 12 jaar ongeveer.

Samenvatting:
De boekenserie De rinkelende dennen van Rusland over de Siberische Anastasia heeft miljoenen lezers overal ter wereld een andere kijk op hun leven gegeven, hen geïnspireerd om hun scheppingskracht te benutten in overeenstemming met de natuur en hen op tastbare wijze laten ervaren wat vrijheid kan zijn.

In dit eerste deel maak je kennis met Anastasia: een jonge vrouw die zonder huis in de taiga leeft, nooit naar een ‘echte’ school is geweest en niettemin verklaart dat ze de inzichten van de westerse wetenschap tamelijk primitief vindt. De boeken bieden een hartverwarmende visie en oplossingen voor tal van onze gezondheids-, welvaarts-, ecologische, en levensproblematieken. Bovenal is de reeks een liefdesverhaal, en een verhaal over liefde voor het leven zelf. De naam van de reeks is veranderd, en luidde voorheen ‘De zoemende ceders van Rusland’.

Boek bestellen bij: Bol.comBruna.nl op Urk hebben we helaas geen Bruna meer, in jouw woonplaats wel ? Dan steun je die winkel door daar het boek te kopen. ’t Boekendal op Urk in het Urkerhard weet ik niet van of ze deze boeken hebben.