Boekenkast-voorpagina

Barbara Marciniak – Bringers Of The Dawn.

Barbara Marciniak – Bringers Of The Dawn.

Samenvatting:

Geeft ons de wijsheid van de Pleiadiërs, verlichte wezens die naar de aarde zijn gekomen om ons te helpen een nieuw stadium van evolutie te bereiken.


Dit fascinerende boek is samengesteld uit materiaal dat Barbara Marciniak tijdens meer dan vierhonderd uren channeling ontving.

Dit boek bestaat in een Nederlandse vertaling en Engelse vertaling.

Boek: Brengers van de Dageraad in het Nederlands en Bringers Of The Dawn in het Engels maakt ons deelgenoot van de wijsheid van de Pleiadiërs, een groep verlichte wezens die naar de Aarde zijn gekomen om ons nu de sprong te helpen maken naar een nieuw stadium in onze evolutie. Ze geven ons het advies om onafhankelijk te worden van berichtgeving in kranten en op radio en TV, met elkaar samen te werken, en zinnetjes als “eigenlijk moet ik” en “ik zal proberen” uit ons woordenboek te schrappen. In dit boek vertellen de Pleiadiërs, dat we onze angsten kunnen overwinnen en dat de mens op Aarde oorspronkelijk een magnifiek wezen was, met twaalf DNA-strengen en twaalf chakra’s. Ook leggen ze uit wie in werkelijkheid onze Goden zijn.

Barbara Marciniak woont in North Carolina. Zij is intussen internationaal vermaard voor haar werk. Ze geeft cursussen en workshops en organiseert excursies naar spiritueel belangrijke centra in Peru, Mexico, Egypte, Griekenland, Australië en op Bali.

Boek op Bol.com