Wat kan er beter aan de Tena slip luiers ? (incontinentiemateriaal)

Welke luier (incontinentiemateriaal) mij persoonlijk het beste bevalt is de: Tena Slip Active Fit Ultima Medium. Dit is volgens mij 1 van de beste met een plastic PE buitenkant. Maar ik ben altijd opzoek naar beter. Na een tijd dragen van dezelfde luier, al bevalt deze wel, ga je toch dingen eraan zien die beter kunnen. TENA Slip Active Fit Ultima Medium met plastic buitenzijde is speciaal ontworpen voor mensen met een actieve levensstijl. Wat kan er beter aan de Tena slip luiers ? Ik deel dit voor dat de fabrikant er misschien wat mee kan doen, misschien ook niet omdat dan de productie kosten omhoog gaan. Als ik voor hun zou werken zou ik zelfs model kunnen zijn met als doel om het voor gebruikers beter te maken.

Wat kan er beter aan de Tena slip luiers ? (incontinentiemateriaal)
Tena Slip Active Fit Ultima Medium

Wat kan er beter aan de Tena slip luiers ?

Elk lichaam is anders dus ik kan eigenlijk voor sommige dingen alleen voor mezelf spreken. En sommige wijzigingen aan incontinentiemateriaal kosten waarschijnlijk meer geld in de fabriek om te maken.

  • De grootste zwakke plek van de TENA Slip Active Fit en de Proskin versie vindt ik persoonlijk dat ademende slips, ook die met plastic (PE) buitenkant zoals de Tena Slip Active Fit tóch een beetje vocht doorlaten als een product met veel urine erin onder druk komt te staan, bijvoorbeeld wanneer je erop gaat zitten. Volgens fabrikanten heeft dit maken met de warmte die via de luchtgaatjes wordt afgevoerd. Dit zou zorgen voor enige condensvorming aan de buitenkant van het product. Maar persoonlijk denk ik dat het meer is dan dat.

Dit voorbeeld zoals links op de foto is een zwakke plek voor veel (incontinentie, volwassen) luiers. Dit is geen TENA Slip Active Fit op de foto maar het gaat om het idee. Een luier waar in geplast is mag van mij geen vuil vocht achterlaten op meubels en kleding.

Tena luiers kunnen dat in 2024 toch vrij snel doen, dat ze sporen achterlaten op de plekken waar je gezeten hebt, vochtige stempels waardoor je in principe op een tena bed moet gaan zitten ik denk dat het niet getest is op 90 kilo lichaamsgewicht. Een manier om het beter te maken zou zijn als het hele zitvlak dikker plastic had en daar niet ademend was. Het hele kontgedeelte als het ware. Je krijgt ook natte billen als je met luiers rond blijft lopen die te nat zijn, dus je moet op tijd verschonen maar het is toch jammer dat vocht dwars door de (inco) luier heen kan terwijl het bijvoorbeeld lux uitgerust is met antit-lekranden.

Als je verschonen blijft negeren kan een luier echt niks meer absorberen en blijft het erin staan dat zou de zwakke plek kunnen zij dat de luier overstroomt bij de anti-lekranden maar dan ben je echt veel te ver gegaan en verniel je zeker je huid, de bekende luieruitslag.

Uitleg tena slip luiers
Uitleg tena slip luiers

Ik ben op vakantie geweest in Egypte !

Van dinsdag 5 September tot dinsdag 17 september 2024 ben ik op vakantie geweest in Egypte met een groepsreis en het was erg leuk ! Dinsdag was ik tegen de nacht weer in Urk.

Eerst bij aankomt 2 dagen in een resort, (Hotel Royal Brayka), Marsa alam, De Rode zee. Dan 7 dagen op een schip om koraal te bekijken en met dolfijnen te zwemmen en dan weer in hetzelfde resort (hotel) kom later terug naar dit bericht want ik plaatst al mijn foto’s online en ik wijzig ditzelfde bericht nog wel een paar keer.

Copyright ? My holiday photos (Samsung A40) are not copyrighted, not now and not in the future. Feel free to use them but mention my name. If you use a photo of mine, put it on your own server. This is your license.

Handelaren van het Licht – Het bewustzijn dat de wereld verandert.

Op klaaskramer.nl deel ik dingen waar ik enthousiast over ben en daarom wil delen, ik heb dezelfde denkwijze, als je me nog eens tegenkomt overdag. Content waar iedereen beter van wordt vindt ik. Zoo ook dit filmpje van YouTube:

Om te beginnen waar gaat het over ? De video is Engels maar heb de hoofdtitel vast vertaalt.

Vertaling: Betty Kovacs legt de verschillende golven van spirituele ontwakingen door de geschiedenis heen uit, en hoe we technieken vonden om hogere staten van bewustzijn te ervaren. Ze laat zien dat we nu een nieuwe spirituele renaissance ervaren, hoe we onze goddelijke vonk kunnen vinden en ons kunnen herinneren wie we werkelijk zijn.

Her website: https://kamlak.com