Boekenkast-voorpagina

Speciaal Voor De urker jeugd.

"Design Your Own Life", speciaal geschreven voor jongeren. Michael Pilarczyk. Ook urker jeugd.
“Design Your Own Life”, speciaal geschreven voor jongeren. Michael Pilarczyk.

Jongeren hebben een goed voorbeeld nodig, geen boer harms bijvoorbeeld.

Michael Pilarczyk ken ik al sinds de jaren 90, ik luisterde in de jaren 90 veel naar radio 538 vooral de periode tussen 1994 en 2000 ongeveer (ook TMF). 1994-1995 was de de start periode van radio 538 op 103 FM nu heb ik daar helemaal niks meer mee maar vroeger was dat echt gaaf, 538. Michael Pilarczyk luisterde ik graag naar in de jaren 90 en toen dat ophield ben ik Michael Pilarczyk gewoon iets van 18 jaar totaal vergeten tot ik zijn nieuwe YouTube kanaal tegenkwam (3-4 jaar geleden) en later zijn boek: Master your mindset en was verbaast over alle wijze kennis.

Door micheal was ik voor het eerst weer een boek aan het lezen sinds 20 jaar, in fijte na mijn middelbare school. Voor het eerst iets wat me boeide en me goed deed om te lezen. En dacht eigenlijk: ik had dit 20 jaar eerder moeten hebben.

Ik deel in principe zijn mening hieronder, daarom prijs ik dit aan voor de urker jeugd, vooral als je op de middelbare school zit en je weet niet wat je wilt worden of niet zeker bent. Het zal je goed doen. Hier luister maar wat hij recent te zeggen heeft (1 Juni 20024). Dit soort wijsheden staan zijn boeken vol mee. Zoals het filmpje hieronder dus dan weet je wat je verwachten kunt, maar in een boek dan 300 pagina’s dus 300 keer meer kennis dan een filmpje. Master your mindset is meer voor volwassenen en Design Your Own Life meer voor jongeren.

7 Lessen Aan Mijn 20-jarige Zelf

Waarom ik dit naar voren breng is omdat hij sinds kort een nieuw boek heeft uitgebracht “Design Your Own Life” Zijn eerste boek heette master your mindset maar hij merkte dat veel jongeren zijn boeken leesten dus daarom heeft hij “Design Your Own Life” geschreven.

Voorkom dezelfde fouten die ik heb gemaakt en lees mijn nieuwe boek, “Design Your Own Life”, speciaal geschreven voor jongeren. Dit boek zal je een enorme voorsprong geven! Bestel hem online