An Impossible Project

Docu: De wraak van analoog: (An Impossible Project).

An Impossible Project.
An Impossible Project.

Voor degenen die de digitale wereld beu zijn.

An Impossible Project : Een leuke documentaire die ik vandaag heb gezien over dat als je een droom hebt dat je best een gecalculeerd risico kunt nemen zoals bij een eigen bedrijf en in deze documentaire doet hij dat ook (Doc). Met de komst van smartphones werden analoge camera fabrieken massaal gesloopt en toch weet een investeerder er 1 te redden in Enschede en er geld mee te verdienen. (klaas kramer) Officiële beschrijving staat onder de video.

AN IMPOSSIBLE PROJECT | OFFICIAL US TRAILER

Mensen zijn analoog! We zijn het letterlijk beu dat de digitale wereld ons overspoelt. Mensen verlangen naar echte dingen en authenticiteit. IMPOSSIBLE is een sensuele en inspirerende film over de wraak van analoog. En de excentrieke, gekke Oostenrijkse wetenschapper, die ’s werelds laatste polaroidfabriek redde – net toen Steve Jobs de eerste iPhone introduceerde. Een onderhoudend underdogverhaal van een zeer moderne Don Quixote, opgenomen op 35 mm. En een weelderige uitnodiging om weer verliefd te worden op echte dingen.

Regie: Jens Meurer
Volledige documentaire op YouTube
Oorspronkelijke titel: An Impossible Project

Waar te zien ? rottentomatoes.com houd het bij, onder hun bericht. In Nederland kun je terecht bij Prime video voor deze docu.

Laatste wijziging: 25-03-24.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *