Marijn poels

Marijn Poels: The Primordial Code ( Documentary )

Vandaag de Documentaire: The Primordial code van Marijn Poels bekekenen en ik (klaas kramer) was zeer onder de indruk. Korte beschrijving staat onder de video. Laats was Marijn ook bij Tim douwsma in de show, zoo kwam ik op het idee. Nu onderzoek ik eigenlijk altijd al zulke informatie als deze documentaire maar hij was gewoon erg goed en wil ik met jullie delen. Ik was het alleen niet eens met het Annunaki verhaal in de docu. Mensen hebben dna van duizenden rassen in de cosmos in hun dna zitten, zie dit boek.

Ik vond ook leuk dat hij een link maakte tussen simpel moestuinieren en de ontwikkeling van de mensheid. Marijn Poels is een Nederlands onafhankelijk film- en documentairemaker. Hij maakte onder meer de films “The Uncertainty Has Settled”, Pablo, Ageless Friends en de documentairereeksen L1mburg Helpt. Nederlands ondertiteld.

Beschrijving The Primordial Code:

Wat als je een plek bezoekt waar je geconfronteerd wordt met onze geschiedenis die heel anders blijkt te zijn dan degene die ze je altijd hebben laten geloven? Hoe een vals verhaal erin is geslaagd de hele basis van ons wezen in zijn greep te houden door de werkelijkheid in mythen te veranderen.


Een verhaal over hoe onderdrukking en angst ons duizenden jaren lang hebben weerhouden van het ontwikkelen van onze oerkrachten, die nu wereldwijd worden teruggewonnen. Omdat het gewoon in ons menselijk DNA zit en gemakkelijker terug te winnen is dan ooit gedacht.

Een verbijsterende experimentele zoektocht van documentairemaker Marijn Poels naar ons verre verleden om onze oercode terug te winnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *