The Sacred Secret – “It Happens to Your Pineal Gland Every 29 ½ Days” (Eye Opening!)

Nu weer een video als vervolg op onderstaande video en ik heb een nieuwe categorie aangemaakt op de site genaamd: Esoterie. Als ik de tijd had zou ik voor jullie de tekst van de video 100% vertalen. En nee het is niet bedoelt om het christelijk geloof te ontkrachten maar om het beter te laten te snappen. Als je dit erg interesseert kun je het ook nog het boek: The God design lezen. Het is niet te koop op urk denk ik zoals bij boekendal, waarschijnlijk alleen online bij bol.com.

In many spiritual traditions there is a sacred secret that is associated with the concept of spiritual awakening and enlightenment. Although this sacred secret is known by different names within different spiritual practices, it bears a common theme in each of these traditions. Jesus Christ is within you! Learn how the Bible was manipulated so that this was kept a secret and how to use this knowledge to benefit your life in positive ways!

Youruniverse youtube kanaal