Tip ! Be inspired YouTube kanaal.

Be inspired. Documentary, Informative, Inspirational.

klaas kramer: Be inspired is een Engelstalig open minded YouTube kanaal waar ik graag naar kijk, ze delen veel verloren kennis die de meeste mensen niet weten, Be inspired is eigenlijk een verzameling van verschillende sprekers, op het moment van schrijven (29-01-23) komt bijvoorbeeld een video online van Michael tellinger uit Australië, over dat de ruimte niet vacuüm is maar water is. Ik kijk ernaar omdat het naar mijn mening mijn leven op sommige vlakken wel kan verbeteren. Het is mijn wereld, wat ik interessant vind. Je hoeft niet meteen alles voor waar aan te nemen maar je voelt het in je hart wel wat waar is. Niet iedereen zal meteen snappen wat hier verteld wordt maar als je het begrijpt kan het je leven flink verbeteren naar mijn mening. Vooral als het om geluidsfrequenties gaat.

Veel mensen luisteren jaren naar harde muziek maar weten niet bijvoorbeeld de kennis achter geluidsfrequenties bijvoorbeeld, wat het doet dat het door de lucht heen vliegt.

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Nikola Tesla
Nikola tesla komt veel terug in het be inspired youtube kanaal.

Uitleg over het Nikola Tesla plaatje ? klik hier

Deze ook trouwens