mountain-bike-pad-urk-MTB

Ook al geprobeerd ? Mountain bike pad urk – MTB-Route

Urk heeft sinds kort een erg mooi mountain bike pad. Door de corona crisis is ook mijn sport komen te vervallen. Want ik (klaas kramer) zit op sportzwemmen (zwemclub Urk) dus daarom zocht ik vervanging. En ik wou altijd al een mountainbike dus ik heb er 1 voor dit speciaal aangeschaft. Ik hou sowieso van natuur dus het is de ideale combinatie. Vandaag 17-05-20 heb ik de hele route voor het eerst uit ge fiets en ik moet zeggen dat het een hele leuke route is. Ik had in het begin alleen een beetje moeite om het te vinden, iemand die nieuw voor dit is heeft geen flauw idee waar het pad is en welke bordjes het pad aangeven. Maar het is makkelijk te vinden.

Hier is de ingang van het moutain bike pad. Voor mensen in Urk.
Hier is de ingang van het moutainbike pad. Voor mensen in Urk. Speelbos Urk, Staartweg 16, 8321 NB in Urk.
Als je de zendmast voorbij bent (die grote ijzeren toren) dan zie je dit bordje. Dit geeft het Mountain bike pad - MTB-Route aan. Het driehoekje geeft de richting aan.
Als je de zendmast voorbij bent (die grote ijzeren toren) dan zie je dit bordje. Dit geeft het Mountainbike pad – MTB-Route aan. Het driehoekje aan dat houten paaltje geeft de richting aan. Dus dicht bij de ingang van het vorige plaatje hierboven.

One thought on “Ook al geprobeerd ? Mountain bike pad urk – MTB-Route”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *