Links

Omdat dit de homepage van klaas kramer is, link ik naar sites waar ik achter sta. Dus er is geen sponsoring of zomaar een link. Mensen kunnen er naar mijn mening wat aan hebben dus.

Leuk voor de jeugd in urk.

  • https://www.simi-reizen.nl/ Zoo kun je altijd op een leuke actieve reis, al houden vrienden er niet van en of het is hun ding niet, of je wilt gewoon zelf eens wat anders proberen. Je kan dit met leeftijdsgenoten plannen, maar het is ook niet raar om alleen te gaan, het grootste deel doet dat namelijk. Je kan al vanaf 15 jaar mee ongeveer maar er zijn ook groepen tot 35 jaar waar ik zelf mee ga.
  • http://zwemcluburk.nl/ De mogelijkheid om 2x tot 3x per week actief te zwemmen in urk, in Zwembad ’t Bun. En wees niet bang dat je het niet kunt, ze geven je de mogelijkheid om het te leren. Hoe zwemmen we ? En wil je jezelf alvast wat aanleren ? YouTube staat er vol mee, vooral in de Engelse taal, hier bijvoorbeeld (klik) zoo is bijvoorbeeld borstcrawl: freestyle in het Engels. Je hebt een goede zwembril nodig. Deze koop je bij wilbert mazereeuw, De Corner urk in het oude dorp.
Zwemclub urk logo (sinds 1978)
Zwemclub urk logo (sinds 1978)
  • https://www.caritasurk.nl/ Samen Zorgen! Meedoen in de samenleving · caritas doet veel voor Jeugd in urk · Sport & Cultuur · Caritas Urk – Jeugd- en jongerenwerk, samenleving en informele zorg.

Mensen met websites die wat betekenen voor de urker samenleving.