One Man’s Extraordinary Voyages to Distant Planets… 2-Hour Special!

Mijn TV kijken (klaas kramer) bestaat eigenlijk uit vooral een YouTube premium abonnement met een hele lijst abonnees waar ik interessante content van krijg, vandaag was ik zeer onder de indruk van een soort luisterboek van het YouTube kanaal UAMN TV wat ik met jullie wil delen. Ik vond het waarlijk prachtig met mijn koptelefoon op. (Engels) gaat vooral over Astral travel of astraal reizen in het Nederlands. Voor mij is dat een ding wat heel echt bestaat. Deze video geeft je wat mooie inzichten voor mensen met een open mind.

Ik raad aan om niet perse de video te kijken maar de audio te luisteren, je hoofd genereert er dan de beelden bij als het je licht. Verbeelding is iets dieps spiritueels. Als je vorige levens bezit komt het dan op die manier boven.

Join Garnet Schulhauser ‪@GarnetSchulhauser‬ on his incredible astral travels as he explores realms beyond our physical world and journeys to distant planets. Each adventure uncovers new dimensions and ancient secrets, challenging our understanding of the universe and offering fresh insights into the mysteries of existence.
Dawn of the Astral Trips:
Explore the Spirit Side and the enigmatic White City, where Garnet seeks wisdom from the Council of Elders.