YouTube tip: Jensen – De Jensen show.

Kijk u het al op YouTube ? De Jensen show (of kijk een video onder deze tekst). Robert Jensen laat een ander geluid horen als normale (samenwerkende) TV zenders. Jensen en jensbabba gaan samen de strijd aan om het echte geluid te laten horen. Bijna elke dag staat er een nieuwe aflevering voor je klaar op youtube of jensen.nl. Advies van klaas kramer: Kijk je elke dag Het NOS of RTL nieuws ? Laat dat een keer vallen 1x per week en kijk eens jensen. En over deze corona hype ? Onthoud goed dat COVID-19 staat voor: certificate of vaccination ID. In de tijd van nanotechnologie kun je zelf wel invullen waar dit allemaal om draait. Chippen van de bevolking door middel van vaccinatie.

Adres van de jensen show op: youtube

https://jensen.nl/ is de site die het altijd zal doen. Mocht je jensen niet meer kunnen bekijken op youtube moet je even kijken op jensen.nl wat er verder gaat gebeuren. Als je de NOS en RTL tegenspreekt kun je een boze reactie terug verwachten, (misschien wat jaloezie).

One thought on “YouTube tip: Jensen – De Jensen show.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *