Wie ben ik ? (klaas kramer)

klaas kramer
Waterscooter @ Maldiven
Naam: Klaas Kramer
Woonplaats: Urk
Geboren op: 02-01-1985
Adres: Klik in het menu op contact.
   
   

Voor de rest: zorgzaam, klaas kramer is onderzoekend, ik hou van avontuur zoals actieve vakanties maar hou ook van rust op zijn tijd zoals een paar stranddagen. Ben gek op natuur. Ben zeer goed met computers. Goed met professioneel geluid, ik weet niet alles maar heb uit passie veel geleerd. Ik heb een eigen FM radiozender gehad puur uit hobby. Ik hou van lezen.

Kortom ik hou vooral van veel variatie en heb veel hobby’s.

Waar kan ik je mee helpen ?

Ik ben eigenlijk heel behulpzaam als mensen me erom vragen, kan iemand zn pc repareren of weet vaak wel advies voor geluid, ben nu vooral op zoek naar mensen waarmee ik samen dingen kan gaan doen. Voor de rest heb ik veel verstand van een enorm taboe onderwerp waar bijna niemand over wil praten waar ik misschien echt uniek in ben. Maar er bestaan mensen die hun hele leven of een klein deel ervan in hun broek plassen (jong en oud). Jongeren ook. Of simpelweg elke dag natte onderbroeken hebben, niet omdat ze te lui zijn om naar de wc te gaan maar eigenlijk omdat ze het altijd proberen op te houden als ze moeten, maar onderweg het niet lukt om op tijd bij de wc te komen en een natte onderbroek hebben daardoor. Dan niet niet alles in hun broek geplast maar wel nat.

Broek geplast urk klaas kramerNormaal gesproken wordt gedacht dat jonge kinderen daar last van hebben maar je kan er ook rond je 12e last van krijgen of altijd al gehad hebben en dat het erger wordt, betekent niet dat je niet zindelijk bent maar kan een zwakke plek van je lichaam zijn, Kinderen krijgen rond hun 12e de groeispurt. Misschien groeien sommige kinderen te hard waardoor ze natte onderbroeken hebben of meer als dat. Eigenlijk kan dit op elke leeftijd gebeuren en die mensen zijn er ook. In de zorg noemen ze dit incontinentie maar veel jongeren kennen het woord niet, iedereen die het overkomt schaamt zich alleen maar dus wordt er soms geen woord over gesproken.

Jongeren.

Voor jongeren is het het ergst meestal, en kunnen alle jongeren zijn. En kan zijn dat ze op vmbo zitten of mavo, havo, vwo. En het kunnen de allerbeste sporters zijn. Bedoel te zeggen dat niemand perfect is en als je iemand ziet, niet weet dat hij of zij een geheim heeft. Net zoals dat er kinderen zijn die nog behoorlijk lang in bed plassen per ongeluk, misschien wel tot hun 17e maar er zijn ook volwassenen die er last van hebben maar dat is taboe, kinderen die er last van hebben verbergen het gewoon vaak, in bed plassen is iets wat thuis gebeurt. Dus hoeven ze het niet aan vrienden te vertellen. Vaak lukt het om het geheim te houden maar dan wordt je ook niet geholpen of krijg je de juiste vrienden.

Overdag of op school wordt er niet over verteld, bang om uitgelachen te worden. Van jongens wordt soms ook verwacht stoer te zijn. Ik ben dan ook voor het gebruik van luiers of incontinentiemateriaal, incontinentieluiers (net hoe je het noemen wilt) en ben er dan ook een exper in, en weet precies wat er allemaal bestaat en dat het voor alle leeftijden er is en past. Klaas weet precies wat je nodig hebt. Als je iemand kent die dit heeft of je hebt er zelf last van, weet dan dat er iemand is die het niet raar vind en volledig snapt en accepteert. Ik kan ook advies geven in het echt wat je zou kunnen gebruiken. Vooral op Urk.

Luiers na je 12e ?

Volwassenen of jongeren die er last van hebben dat ze vaak tegen hun zin in hun broek of bed plassen denken vaak niet aan luiers of andere absorberende dingen, veel weten niet dat het bestaat tot iemand ze het verteld dat het er is. Als jongeren het wel ontdekken weten ze vaak niet meer hoe luiers werken. Als baby hebben ze het misschien gebruikt maar weten er na hun 10e niks meer van. Veel van hun haten het gevoel van nat ondergoed, het is logisch om te denken dat een luier dat ook doet maar het is niet zoo. Het werkt op deze manier:

Binnenkort hier meer, wegens tijdgebrek nog niet alles kunnen plaatsten.

Verdere hobby,s:

Ik kijk veel youtube en bijna geen normale TV.

https://www.youtube.com/user/Kemetprince1

https://ralphsmart.com/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *