De Jensen show.

De jensen show urk

Kijkt of luister u het al ? De Jensen show. Via jensen.nl of Spotify. Robert Jensen laat een ander geluid horen als normale (samenwerkende) Nieuws TV zenders (NOS/RTL). Jensen gaat de strijd aan om het echte geluid te laten horen. Bijna elke dag staat er een nieuwe aflevering voor je klaar op jensen.nl. Jensen heeft sinds zijn 18e in de media gewerkt en werkt nu voor zichzelf, dus hij weet wat er mis is.

De jensen ShowIk ben ook sponsor dus Advies van klaas kramer: Kijk je elke dag Het NOS of RTL nieuws ? Laat dat een keer vallen 1x per week en kijk eens jensen. Onthoud goed dat COVID-19 staat voor: certificate of vaccination ID.

De jensen show
De Jensen show is ook te beluisteren via Spotify. Als podcast (geluidsbestand) de show is daarvoor aangepast. Gewoon even zoeken in de app op je telefoon op de: De jensen show.

One thought on “De Jensen show.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *